Després de la seva recent inauguració al mes de març, L’illa&Co. està duent a terme una ampliació degut a l’èxit i a la bona acollida que ha tingut aquest espai únic de business coworking ubicat a L’illa Diagonal.

L’ampliació suposarà un increment de 600 m2 que se sumaran a la superfície actual amb un total de 1.600 m2 destinats a oficines flexibles en ple districte financer de Barcelona.

El nou espai incorporarà 12 despatxos privats i 12 hot desks, una sala de formació polivalent divisible en dos espais amb una capacitat total per a 32 persones, una sala de reunions addicional, 3 phone booths, un nou espai office i diverses zones de treball obertes on mantenir reunions informals i fomentar el networking.

Les obres, que ja han començat, finalitzaran el proper mes de desembre d’aquest any. Per això, Indicesa L’illa ha tornat a comptar amb la consultora immobiliària Savills per al disseny i l’execució de l’ampliació que mantindrà el mateix nivell d’excel·lència, qualitat i confort que l’espai actual.